×

Hyaluronzuur

De hyaluronzuur pen is bijzonder goed om een naaldvrije volume Opbouw van de lippen te bereiken, evenals een contourverbetering van het gezicht met hyaluronzuur.

Met de hyaluron pen injecteert u hyaluron of soft fillers zonder naald.

Onder hoge druk wordt het hyaluronzuur onder de huid gebracht en blijft 4 tot 5 maanden zichtbaar. De hyaluron pen is speciaal ontworpen om alleen de bovenste lagen van de huid te bereiken.

De fillers zijn al jaren op de markt en inmiddels is er veel wetenschappelijk onderzoek naar verricht. Wereldwijd zijn er miljoenen cosmetische ingrepen mee uitgevoerd. De fillers zijn gegarandeerd veilig en geven het beste resultaat.

WAT JE MOET WETEN OVER FILLERS

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof welke de huid soepel en elastisch houdt, maar in de rimpeltjes krijgen. Door weer hyaluronzuur in de huid te brengen word de huid weer strakker en de lippen voller.

Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat na enkele maanden vanzelf uit het lichaam verdwijnt.

Een filler is dus een tijdelijke volume boost die in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund wordt ingebracht. Hierdoor is een mooie en natuurlijke uitstraling gegarandeerd.

Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs helemaal als gevolg van een behandeling. Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs  helemaal verdwenen. Na twee weken is het effect maximaal omdat eventuele (lichte) zwellingen dan verdwenen zijn. Ook de huid wordt steeds gladder. De rimpeldiepte vermindert doorgaans met 85 tot 95%!

Het effect is direct na de behandeling zichtbaar en houdt ongeveer 4 a 5 maanden aan. Wanneer je het binnen die 5 maanden nog een keer behandeld blijft het resultaat zeker 12 maanden aan, afhankelijk van het behandelde gebied. Om het effect te behouden adviseer ik je een nieuwe behandeling te ondergaan.

Duur van behandeling.

Een filler behandeling is snel en eenvoudig en duurt in totaal ongeveer 30 tot 60 minuten, afhankelijk van welke delen van het gezicht worden behandeld. wij neme uiteraard wel de tijd voor je en leggen vooraf in detail uit hoe de behandeling zal verlopen.

Wat niet mag na de behandeling

Na de filler behandeling mag je geen warme dranken en alcohol drinken. Ook mag je 78 uur niet in de zon, sauna of onder de zonnebank. Verder raden wij je aan om het eerste uur na de behandeling geen crème of make-up te gebruiken. Eventueel mag je wel een Arnica of een heparine crème gebruiken. Die kan je gewoon bij een drogisterij halen.

WELKE RIMPELS WORDEN BEHANDELD MET FILLERS?

De rimpelzones die voor een filler behandeling in aanmerking komen zijn:

  • Lippen opvullen
  • Frons
  • Neus-lippenplooi
  • Plaatselijk afvallen
Behandeling Prijs
volume - opbouw van de lippen (0,5ml) 95,00
volume - opbouw van de lippen (1ml) 145,00
contourverbetering van het gezicht (1ml) 145,00
contourverbetering van het gezicht (1,5ml) 210,00

Aanmelding
Nieuwsbrief