×

LPG Endermolift voor gezicht geeft zo’n mooie Glam!

Naast uitgebreide lichaamsbehandelingen biedt LPG ook geweldige endermologie® behandelingen voor het gezicht. Zo kunnen rimpels sterk verminderd worden, de huid kan verstevigd worden en de teint kan veel helderder worden. Als een echte fitness van de huid wekt endermologie® voor het gezicht de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen weer op. Vanaf de eerste behandeling zijn al duidelijke resultaten te zien.

Wat doet Endermolift?

De endermolift technologie is een anti-aging behandeling die tot diep in de huid doordringt en ouderdomsverschijnselen effectief behandelt. Nu is er ook de LPG Endermolift: speciaal om wallen, donkere kringen en vocht rond de ogen te doen verdwijnen. Ben jij klaar voor stralende ogen?

Kraaienpootjes en rimpels verdwijnen, je teint wordt helderder en je contouren verstrakken, dat alles dankzij de LPG Endermolift! Deze lift werd speciaal ontwikkeld voor de gevoelige zones van het gelaat: hals, decolleté en ogen. De behandeling wordt zo nog zachter en minder invasief, ideaal voor die zones waar de huid het dunst is. Net als bij LPG Endermolgie, werkt de LPG Endermolift met twee draaiende koppen waartussen de huid zachtjes geknepen wordt. De lift massage heeft effect tot diep in de huid.

Net zoals LPG endermologie, is Endermolift niet-invasief en zijn er geen bijwerkingen. Deze lift-technologie is echter delicater en daardoor meer geschikt voor specifieke, gevoelige zones. Deze technologie zal rimpels opvullen door de cellen vanuit hun kern te stimuleren op een natuurlijke manier. De fibroblasten zullen meer elastine en collageen produceren, waardoor je huid strakker en elastischer wordt. Voor een optimaal resultaat wordt 1 of 2 sessies per week aangeraden, dit met een gemiddelde van 10 behandelingen.

Behandelingen en prijsen

Behandeling Tijd Prijs
1 sessie 35 min 45,00
5 beurten 35 min 225,00
10 beurten 35 min 450,00

Promotie Endermologie

Gratis gepersonaliseerde gelaadsverzorging twv 95,00 ( Bij het afsluiten van een 10 beuren Endermolift abonnement)

Aanmelding
Nieuwsbrief