×

Huidverzorgingslijn - Skeyndor

Nummer één op de Spaanse Markt

In onze beautysalon werken wij met producten van het professionele merk Skeyndor uit Spanje. De huidverzorgingslijn van Skeyndor bestaat meer dan 50 jaar en staat op nummer één op de Spaanse markt. Het merk heeft ook de belgische markt veroverd. Dit komt mede door de hoge kwaliteit van de producten en behandelingen.

De hoogwaardige verzorgingsproducten van Skeyndor zijn hypoallergeen en gemaakt van plantenextracten gecombineerd met ingrediënten uit de zee. Alle producten zijn niet op dieren getest, maar op vrijwillige testpersonen.

Skeyndor staat voor wetenschap, innovatie, betrouwbaarheid en elegantie. Het  merk heeft een eigen laboratorium en fabriek in Barcelona en innoveert continue waarbij zij gebruik maakt van de nieuwste technologische ontwikkelingen. Skeyndor heeft een uitgebreid productassortiment en een ruim aanbod aan salonbehandelingen van uitstekende kwaliteit.

Skeyndor

  • Biedt kwalitatief zeer hoogwaardige producten.
  • Heeft voor elk huidprobleem een oplossing, zoals acne, expressielijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, onzuivere en een vermoeide huid.
  • De producten zijn dermatologisch getest en scoren qua allergiën het laagst.
  • Skeyndor producten worden niet op dieren getest.
  • De producten hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbod gezichtsbehandelingen en behandelingen speciaal gericht op anti rimpel, acne, ouderdomsvlekjes en slappe huid; met gebruik van Skeyndor producten.

Skyndor onmiddellijk effect

Skeyndor zorgt daadwerkelijk voor verbetering van uw huid, of het nu gaat om rimpels en fijne lijntjes, acne, een droge en gevoelige huid of pigmentvlekken. Skeyndor heeft ook behandelingen voor mannen.
Wilt u weten welke producten het beste zijn om uw huid te verbeteren en met welke behandelingen u goede resultaten behaalt? Dan ben je aan de juiste adres.

Behandelingen en prijsen

Behandeling Tijd Prijs
Mini behandeling
Ideaal voor jongeren.
Een korte verzorging waarbij de nadruk ligt op het grondig reinigen van de huid.
(geen massage inbegrepen)
30 min 45,00
Aquatherm O2
Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weer-stand van de huid vergroot. 
1u15 min 75,00
Power Oxygen:
Voor alle huidtypen, maar in het bijzonder voor de gestreste huid.
Behandeling om de huid van zuurstof te voorzien én bescherming te bieden tegen schadelijke effecten van vervuiling (door buitenaf)
1u15 min 75,00
Power C + Brightening antioxidant
Behandeling die zich richt op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint.
Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie.
De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaal. 
1u30 min 85,00
Power Hyaluronic
Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur.
Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droge) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus.
1u30min 95,00
Power Retinol

Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden.
Pure retinol verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund.
Ideaal voor jongeren

1u30min 95,00
     
Extras    
Power Hyaluronic eye treatment 15 min 20,00
Peel off masker   10,00
Fruitzuren aangepast aan de huid   10,00

 

Aanmelding
Nieuwsbrief