×

Dermapen / microneedling

Microneedling is een nieuwe techniek waarbij fijne naaldjes de lederhuid of dermis net genoeg verwonden om de vrijmaking van groeifactoren te bewerkstelligen. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, waardoor de huid sterker, weerbaarder, egaler van kleur en dikker wordt.

Waarom?

Het is voor veel huidproblemen een oplossing en ook voor mensen zonder huidproblemen biedt deze behandeling een mooie, stralende huid als resultaat.

Hoe werkt het?

In een pen wordt een cartridge geschoven met 12-16 naaldjes. Deze naaldjes kunnen ingesteld worden qua lengte, met een minimale diepte van 0.25mm. Ga je minder diep, bereik je geen medisch resultaat. Bij een huid waarbij dieper liggende littekentjes of rimpels aanwezig zijn, zal ik dieper moeten werken dan bij bijvoorbeeld een pigmentvlek. Het doel is puntbloedingen te bereiken, waardoor de huid de (minuscule) wondjes gaat genezen. Dat doet de huid door o.a. collageen aan te maken. En dat willen we! Collageen zorgt bijvoorbeeld voor versteviging van de huid en we verliezen het naarmate we ouder worden.

Hoe zie ik er na de behandeling uit?

Direct na de behandeling is de huid rood. Het verschilt hoe lang dit aanhoudt per persoon, maar ook per diepte van de naaldlengte. Gemiddeld is het de volgende dag verdwenen. Na enkele dagen kan de huid licht gaan schilferen, doordat de huid zich gaat vernieuwen van binnen uit. Na de behandeling mag er 24 uur geen zonnebrandcrème worden aangebracht, of crèmes met bijvoorbeeld vitamine a. Dit komt doordat de gaatjes (niet zichtbaar met het blote oog overigens) 24 uur open staan. Je wilt niet dat de werkstoffen in deze crèmes in de diepere huidlaag komen.

Na 1 behandeling zijn je mimische rimpels al minder zichtbaar. De huid is beter doorbloed en strakker.

Het beste resultaat wordt bereikt in de vorm van een kuur van 6 tot 8 keer.

Een kuur bestaat uit 6 tot 8 keer een behandeling, eens per 28 dagen. Om het resultaat te behouden, is een onderhoudsbehandeling om de 3 à 4 maanden voldoende.

Behandelingen en prijsen

Behandeling Tijd Prijs

1 behandeling:
Kuurvorm : ( om de 2 weken )

60 min 95,00
3 behandelingen : 10 % korting bij het vooraf betalen   285,00
4 behandelingen : 15 % korting bij het vooraf betalen   380,00
5 behandelingen : 20 % korting bij het vooraf betalen (4 + 1 gratis)   475,00

 

Aanmelding
Nieuwsbrief