×

Spa hair treatment

Olaplex

Gun jouw haar de VIP-behandeling die het verdient.

Olaplex is de nieuwste technologische doorbraak op het vlak van haarverzorging. Olaplex zorgt er namelijk voor dat gebroken zwavelverbindingen in het haar weer aan elkaar gehecht worden

Het resultaat?

Buitengewoon sterk, glanzend, maar bovenal super gezond haar waarbij haarbreuk verleden tijd is.

Olaplex kan ook  gebruikt worden bij zeer veel behandelingen. Highlights met folie, balayage, blonderen, kleuringen, toners en permanenten. Allemaal chemische behandelingen waar Olaplex aan toegevoegd kan worden om het haar te beschermen tegen de schadelijke invloeden.

Botox

BOTOX voor haar is een revolutionaire methode om het haar zacht, pluisvrij en gezond te krijgen met langdurig resultaat (2-5 maanden). De Botox versterkt je haar met eiwitten die het nodig heeft om gezond en sterk te blijven. Een BOTOX behandeling geeft verbluffend resultaat.

Het verschil tussen Breziliaanse keratine behandeling en een botox behandeling:

Terwijl allebei de behandelingen dezelfde resultaat geven zit er toch een kleine onderscheiding in beide behandelingen.

Beide behandelingen zorgen voor een zacht en pluisvrij glanzend resultaat. Door de behandeling zal uw haar makkelijk behandelbaar worden waarbij u dus minder lang voor de spiegel hoeft te staan met behoud van je eigen haarstructuur, het haar word dus niet blijvend steil.

De botox behandeling  dringt intens diep in het haar wat er voor zorgt dat het haar niet alleen gevoed wordt maar dat het ook hersteld wordt. Beschadigd haar wordt weer gezond.

Prijs

  Kort Halflang Lang haar
Olaplex treatment 25,00 55,00 75,00
Olaplex met verven van je haren 15,00 15,00 15,00
Botox Treatment 35,00 65,00 95,00

Aanmelding
Nieuwsbrief