×

Hair - Permanent

Krullend haar is weer helemaal terug in het modebeeld. Hebt u van uzelf stijl haar, dan kunt u een kruleffect bereiken op allerhande manieren; van het gebruik van de welbekende Carmenset of het indraaien van traditionele papillotten voor tijdelijke krullen tot de keuze voor een permanente omvorming. Met permanentvloeistof zijn verschillende effecten te bereiken; van kleine krullen tot lange spiraalvormige krullen of slagen in uw haar. Ook bij gekleurd haar is er veel mogelijk. Wij adviseren u graag.

Een permanent is een behandeling waarbij we je haar met een speciaal product behandelen. Dit product verandert de structuur van je haar waardoor er een permanente golf of krul in je haar komt. Zo’n permanent blijft ongeveer 6 maand, indien je verzorgingsproducten gebruikt die de permanent ondersteunt.

Is mijn haar geschikt voor een permanent?

Een permanent is geen goed idee als je haar droog of beschadigd is. In dit geval zal de permanent je haar nog erger beschadigen. Ook bij gebruik van ontkleuring producten is deze te slechts afgeraden. Voor beschadiging van jou haren te voorkomen.

Wat moet ik doen na de permanent?

Nadat je een permanent hebt laten zetten, moet je zeker 24 uur wachten voordat je je haar wast!  Als je dit niet doet, zullen je prachtige krullen al snel verdwijnen. Je haar zal ook droog aanvoelen na een perm, dus het is belangrijk dat je de juiste producten gebruikt om je haar te revitaliseren!

Welke perm past nu het best bij mij?

Dit is uiteraard voor een groot deel afhankelijk van je persoonlijke smaak. Wij helpen je met plezier verder indien je niet zelf kan kiezen!

Prijs

  Kort Halflang Lang haar
Permanent 55,00 65,00 75,00

Een extra toeslag bij meer haarvolume.

Aanmelding
Nieuwsbrief