×

Epilatie met wax

Wat is waxen en waarom?

Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. De wax wordt zo op de huid aangebracht dat de wax de haren omsluit. Daarna wordt de wax snel verwijderd en blijft een gladde, haarloze huid achter.
Scheren en het gebruik van ontharing crèmes laten de wortels intact, zodat je haar met stoppels terugkomt. Bovendien geven scheren en ontharing crème ook meer irritaties aan de huid.
Bij waxing blijft je haar gemiddeld 3 tot 5 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat je huid heerlijk zacht en glad maakt.

Hoe werkt het?

Eerst zal de huid worden ontsmet. De wax wordt met spatels aangebracht en vervolgens met een snelle handbeweging van je af getrokken. Daarna een lotion die kalmeert en de lege haarzakjes laat dichttrekken en ten slotte wordt de huid verzorgt met een verzachtende lotion of gel.

Tips

  1. Laat groeien dat haar
    Ook al kan ik vanaf 1mm haarlengte waxen, het beste te behalen wax-resultaat krijg je als het haar minimaal een halve centimeter lang is. Dus niet scheren of trimmen.
     
  2. Scrubben maar
    Om de huid op de waxbeurt voor te bereiden is het raadzaam om enkele dagen van te voren de huid te scrubben. De dode huidcellen worden zo verwijdert en de haren worden los gescrubd waardoor het waxen makkelijker gaat. Dit geldt ook voor na de waxbehandeling, wanneer de eerste haren weer doorkomen.

Behandelingen en prijsen

Behandeling Tijd Prijs
Wenkbrauwen 15 min 9,00
Bovenlip+ wenk.of kin 20 min 15,00
Vol. Gelaatepilatie 30 min 25,00
Oksels 15 min 15,00
Onderbenen 30 min  
Bovenbenen 30 min  
Schouders 20 min  
Benen volledig 45 min  
Borst 30 min  
Bikinilijn / Zwembroek 20 min  
Bresilien 60 min  
Buik 30 min  
Armen / volledig 30 min  
vol.rug 40 min  
Volledige lichaamsepilatie 75 min  
Dames (benen volledig, bikini, oksels ) / (Bikini, oksels en enkel onderbenen) Brasilian 30 min + 10,00

 

Aanmelding
Nieuwsbrief